Tuesday, January 05, 2010

VAMPIRE WEEKEND



Οι Νευορκέζοι Vampire Weekend δημιουργήθηκαν το 2006.Πήραν το όνομα τους από το ομώνυμο ερασιτεχνικό  film του frontman της μπάντας Ezra Koezing.H μπάντα έγινε γνωστή μέσω διαφόρων blogs
όπως το Stereogum,οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι έχουν επηρεαστεί από την Αφρικάνικη μουσική και την Δυτική κλασσική,ονομάζοντας το είδος της μουσικής τους ως ''Upper West Side Soweto'' και ως δείγμα το πολύ γνωστό τους single ''Cape Cod Kwassa Kwassa''.
To 2007 υπέγραψαν συμβόλαιο με την XL recordings και έχοντας σαν manager τον Ian Montone, γνωστό για την συνεργασία του με τους White Stripes.Τον Ιανουάριο του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο τους ομότιτλο  album φτάνοντας πολύ ψηλά στα chart σε Αγγλία και Αμερική,και μπαίνοντας στην λίστα με τα 100 καλύτερα albums της δεκαετίας από το περιοδικό ΝΜΕ.Μπήκε το 2010 και στης 11 Ιανουαρίου κυκλοφορεί επίσημα το δεύτερο studio album τους με τίτλο ''Contra'' ένα album που κινείται στα ίδια πλαίσια με το ντεμπούτο τους ,έχοντας όμως βελτιωμένο ήχο και κομμάτια που ξεσηκώνουν.Η tracklist του album είναι : 1. “Horchata”2. “White Sky”3. “Holiday”4. “California English”5. “Taxi Cab”6. “Run” 7. “Cousins”8. “Giving Up the Gun”9. “Diplomat’s Son”10. “I Think Ur a Contra”


ENJOY.......I THINK IS 9.5 !!!!!CHEERS................

No comments:

Post a Comment